Camping Frankrijk in Pornic aan zee in Loire-Atlantique

Welkom in Loire Atlantique op Camping Les Bleuets**, vlakbij Pornic

Op camping Les Bleuets, onze camping in Pornic, kunt u genieten van een gezinsvakantie tussen land en zee op een 2-sterren camping in Loire-Atlantique. Wij zijn ideaal gelegen aan de Côte de Jade tussen Zuid-Bretagne en de Vendée, op 5 km van het centrum van Pornic en op 4 km van de stranden.

Goedkoop kamperen in Pornic

De familie GAUTIER en hun team ontvangen u al meer dan 40 jaar hartelijk op hun 2-sterren camping in Pornic, voor een idyllisch verblijf of vakantie, het huren van stacaravans of kampeerplaatsen. Op hun mooie kleine camping in Pornic, ontdek een familiale sfeer, een aangename bosrijke omgeving in de gemeente Sainte Marie sur Mer.

De huur van stacaravans of kampeerplaatsen in Pornic

Op onze camping bij Pornic in Loire-Atlantique, of u nu op doorreis bent voor een kampeerplaats of als u iets geboekt heeft om wat langer te blijven, verzekeren wij u van een persoonlijk welkom, een gezellige sfeer dankzij de vaste campingbezoekers, maar ook met schone campingfaciliteiten, en de verhuurde accommodaties en stacaravans.

Een camping met zwembad en eigen meer in Loire-Atlantique

Op een terrein van 3,5 hectares beplant met bomen, kunt u heerlijk genieten van een zwembad verwarmd op 28°C, en een eigen meer (zwemmen verboden) van 2 500 m² vol vis, speciaal voor de sportvissers en wandelaars.

Op 100 m van de camping ligt de fietsroute Vélocéan; deze neemt u mee door het omliggende platteland, en langs de Atlantische kust.

Bij de receptie staat het gehele team voor u klaar om u informatie te geven over de camping en zijn omgeving (uitstapjes, bezienswaardigheden…).
Bekijk snel het entertainmentprogramma voor het hele gezin in juli en augustus, met activiteiten voor kinderen overdag, maar ook dansavonden en optredens...
Beste kampeerders, uw vakantie zal in het teken staan van rust, ontspanning, natuur en gezelligheid!

Camping met wifi voor iedereen

Om u nog beter van dienst te zijn, biedt camping "les Bleuets" volledige wifidekking (tegen betaling) over het hele terrein.

 

Seizoen 2022 : van 1 april tot 30 september.

Dus twijfel niet langer en boek snel een verblijf of vakantie op Camping "Les Bleuets", onze camping in Pornic aan de Atlantische kust.

Telefoon: +33 (0) 2 40 82 11 07 of e-mail: contact@campinglesbleuets.com

Tot gauw!