Camping in Pornic, Loire-Atlantique

Welkom in Loire Atlantique op Camping Les Bleuets**, vlakbij Pornic

Kom op onze camping bij Pornic genieten van een vakantie met het gezin, tussen land en zee in Loire-Atlantique...

Onze camping ligt aan de Jadekust, tussen Zuid-Bretagne en Vendée. Op 5 km van Pornic-centrum, en 4 km van het strand, wordt u al meer dan 40 jaar hartelijk verwelkomd door de familie GAUTIER en haar team, op hun mooie kleinschalige familiecamping, aangenaam beplant met bomen bij het plaatsje Sainte Marie sur Mer.

De huur van stacaravans of kampeerplaatsen in Pornic

Op onze camping bij Pornic in Loire-Atlantique, of u nu op doorreis bent voor een kampeerplaats of als u iets geboekt heeft om wat langer te blijven, verzekeren wij u van een persoonlijk welkom, een gezellige sfeer dankzij de vaste campingbezoekers, maar ook met schone campingfaciliteiten, en de verhuurde accommodaties en stacaravans.

Een camping met zwembad en eigen meer in Loire-Atlantique

Op een terrein van 3,5 hectares beplant met bomen, kunt u heerlijk genieten van een zwembad verwarmd op 28°C, en een eigen meer (zwemmen verboden) van 2 500 m² vol vis, speciaal voor de sportvissers en wandelaars.

Op 100 m van de camping ligt de fietsroute Vélocéan; deze neemt u mee door het omliggende platteland, en langs de Atlantische kust.

Bij de receptie staat het gehele team voor u klaar om u informatie te geven over de camping en zijn omgeving (uitstapjes, bezienswaardigheden…).
Bekijk snel het entertainmentprogramma voor het hele gezin in juli en augustus, met activiteiten voor kinderen overdag, maar ook dansavonden en optredens...
Beste kampeerders, uw vakantie zal in het teken staan van rust, ontspanning, natuur en gezelligheid!

Camping met wifi voor iedereen

Om u nog beter van dienst te zijn, biedt camping "les Bleuets" volledige wifidekking (tegen betaling) over het hele terrein.

 

Seizoen 2020 : van 1 april tot 30 september.

Dus twijfel niet langer en boek snel een verblijf of vakantie op Camping "Les Bleuets", onze camping in Pornic aan de Atlantische kust.

Telefoon: +33 (0) 2 40 82 11 07 of e-mail: contact@campinglesbleuets.com

Tot gauw!