Kampeerplaats Pornic

Kampeerplaats voor een auto in Pornic

Als u op zoek bent naar een kampeerplaats voor uw auto in Pornic, dan is de 2-sterren camping Les Bleuets, onze camping in Loire-Atlantique aan de Côte de Jade, de ideale plek. Tijd voor u om de charme te ontdekken van deze prachtige badplaats in de streek van Nantes aan de rand van de Atlantische Oceaan.

Camperplaats dicht bij zee in Pornic

Naast een ruime, afgebakende staanplaats met elektriciteitsaansluiting voor uw camper, bieden wij op de camping een afwateringszone met: een afvoerput, chemische toiletten, afvoer van afvalwater en een kraan voor drinkwater.

Camping in Pornic met vele diensten

Tijdens uw verblijf in een camper profiteert u van talrijke diensten, zoals het verwarmde zwembad, de speeltuin voor de kinderen, de jeu de boulesbaan en een privévijver voor visliefhebbers. Het zal ook een gelegenheid zijn om met familie of vrienden deel te nemen aan de verschillende activiteiten en animaties die in het seizoen worden aangeboden. En wat de catering betreft, geniet van het lekkere eten van ons restaurant-snack/bar, maar ook van een menukaart met gevarieerde gerechten, en voor de benodigdheden kunt u terecht in de campingwinkel om te vinden wat u nodig hebt.

Tarieven 2022
FORMULA F.F.C.C. “STOP ACCUEIL CAMPING-CAR”
Geldig voor 1 overnachting, van 18u tot uiterlijk 10u de volgende morgen
Geldig voor alle campereigenaren, wel of geen lid van de FFCC
PACKAGE 2 PERS. + 1 CAMPING-AUTO
(exclusief elektriciteitsaansluiting en toeristenbelasting exclusief toeristenbelasting)
9,00 €
Mochten campereigenaren langer willen blijven, zal iedere extra nacht tegen de geldende kampeerplaatstarieven in rekening gebracht worden.
Elektrische aansluiting 4,80 €
Extra persoon (+ 7 jaar) 1 €
Extra kind ( - 7 jaar) GRATIS
Verblijfsbelasting (per persoon van 18 jaar) 0,20 €