Camping Frankrijk in Pornic aan zee in Loire-Atlantique

Camping Frankrijk in Pornic aan zee in Loire-Atlantique

Welkom in Pornic op Camping Les Bleuets ** in Loire-Atlantique

Kom op camping Les Bleuets, onze camping in Pornic, proeven van de geneugten van een gezinsvakantie tussen land en zee op een 2-sterren camping in Loire-Atlantique tussen Zuid-Bretagne en de Vendée. Voor uw vakantieverblijf in Pornic in een stacaravan of kampeerplaats zijn wij ideaal gelegen op 5 km van het centrum van Pornic en op 4 km van de stranden aan de Côte de Jade.

Familie camping in Pornic

De familie GAUTIER en hun team verwelkomen u al meer dan 40 jaar hartelijk op hun familie camping in Pornic, voor een idyllisch verblijf of vakantie, in een huurcaravan of op een kampeerplaats. Ontdek in hun mooie kleine 2-sterren camping in Pornic een aangename bosrijke omgeving in de gemeente Sainte Marie sur Mer in een familiale sfeer.

Lees meer
Verhuur

Stacaravans en kampeerplaatsen te huur in Pornic

Met onze camping in Pornic in de Loire-Atlantique, of u nu op doorreis bent voor een kampeerplaats of een langer verblijf hebt geboekt voor uw stacaravan in Pornic, garanderen wij u een persoonlijk onthaal, een vriendelijke sfeer dankzij onze vaste klanten, evenals de netheid van alle voorzieningen op de camping en al onze accommodaties.

Hébergements camping tout confortAccommodatie met alle comfort
Bord de mer à proximitéDichtbij zee
Camping avec piscine chaufféeVerwarmd zwembad
Étang privéEigen visvijver
Piscine du camping à Pornic
Pêche sur le camping
L'étang et les arbres sur le camping
Swimming pool and pond

Zwembad en visvijver voor uw verblijf in Loire-Atlantique

Op een bebost terrein van 3,5 hectare kunt u op onze 2-sterren camping in Pornic in de Loire-Atlantique volop genieten van een tot 28°C verwarmd zwembad en een privévijver (zwemmen verboden) van 2.500 m² bevolkt met vis en bestemd voor visliefhebbers en wandelaars.

Meer informatie
Restaurant du camping de Pornic
Billard et activités
Epicerie du camping
Diensten

Een verblijf op maat in Pornic dankzij onze diensten

Camping Les Bleuets verwelkomt u met tal van diensten: welkomstdrankjes, catering ter plaatse, afhaalmaaltijden en pizza's, kruidenierswinkel, snackbar en overdekt terras aan het zwembad.

Meer informatie
Aire de jeux du camping
Tir à l'arc
Danse country
Animaties

Een levendige camping voor een geslaagde vakantie in Pornic

Ontdek in juli en augustus animaties voor het hele gezin, met activiteiten voor kinderen overdag of avonden met dans en voorstellingen... Beste kampeerders, ontspanning, rust, natuur en gezelligheid zijn de sleutelwoorden van uw vakantie in Pornic.

Meer informatie
Littoral de Loire-Atlantique
Toerisme

Een ideale locatie aan de Jadekust

Camping les Bleuets ligt in het hart van de Côte de Jade in de Loire-Atlantique. Geniet van de zee op 4km en het winkelcentrum op 1,5km. U kunt ook het fietspad van Vélocéan nemen, op 100m van de camping.

Waar we staan
  • ANCV
  • Moyens de paiement
  • FFCC
  • FFCC Camping-car
  • Tourisme Bretagne
  • Ville de Pornic
  • La Loire à Vélo
  • Pays de Retz
  • Vélocéan