Amusement

Amusement : Amusement

Een camping waar veel te doen is, voor een geslaagde vakantie in Pornic…

In juli en augustus biedt camping"Les Bleuets" verschillende zomerse activiteiten, en entertainment voor groot en klein; er is overdag of 's avonds altijd wel iets leuks te doen op de camping. We hebben leuke dingen voor iedere smaak, en alle leeftijden.

Vrij toegankelijke activiteiten

Voor gegarandeerd gezellige momenten, weer of geen weer kunt u op de camping profiteren van onze grote speelzaal van 100 m², de hele dag geopend met biljart, flipperkasten, tafelvoetbal, videospelletjes en 2 nieuwe pingpongtafels.

Een nieuwe speeltuin met als thema avontuur is in 2016 gecreëerd, speciaal voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Op een terrein van 260 m² kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen, en geheel veilig nieuwe emoties beleven dankzij ludieke multifunctionele speeltoestellen: glijbanen, draaimolen, schommels, ixo modulaire speeltoestellen… Als verantwoordelijke ouders en begeleiders, kunt u uw kinderen rustig in de gaten houden vanaf de banken die in op dit nieuwe speelterrein staan.

Kom ook naar de georganiseerde avonden

De camping organiseert verschillende activiteiten voor overdag: jeu–de–boulestournooien in de boulodrome (op inschrijving), en af en toe worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen als boogschieten, balspellen, maar ook lotto iedere donderdagavond, en de beroemde mosselen met patat!!!

Al deze activiteiten zorgen voor een gezellige sfeer overdag, die 's avonds tot in de late uurtjes voortgezet wordt.

Camping "Les Bleuets" organiseert 2 keer per week feestelijke dansavonden en themamaaltijden in juli en augustus: cabaret, music-hall, disco, country, karaoke, draaiorgel, muziek uit de jaren 1960, Piaf… bandjes luisteren deze avonden op en geven live-optredens tijdens een diner georganiseerd door onze snackbar (diner op reservering). Dus twijfel niet langer en kom ook dansen en zingen, met het gezin of met vrienden; we zullen u aangename momenten bezorgen waar u mooie herinneringen aan over zal houden.

En natuurlijk zijn er de vele evenementen en festiviteiten die tijdens het hoogseizoen georganiseerd worden door de stad Pornic en de omliggende gemeenten (vlooienmarkten rommelmarkten, sportevenementen, vuurwerk, het Festival voor Pyrotechniek van Saint-Brévin, carnaval, concerten, voorstellingen, traditionele feesten, exposities, dag- en nachtmarkten…).

  • ANCV
  • Moyens de paiement
  • FFCC
  • FFCC Camping-car
  • Tourisme Bretagne
  • Ville de Pornic
  • La Loire à Vélo
  • Pays de Retz
  • Vélocéan